Demi Blaauw richt platform op voor eenzame jongeren, never2bealone.nl

Gisteren, 21 oktober 2019, had Young Volunteers twee toppers op bezoek. Demi en Ilina kwamen uitleggen wat ze doen. Zij zijn bezig met het opzetten van een platform voor eenzame jongeren. En ze hebben succes met dit initiatief. Nadat Demi met een groot artikel in Tubantia haar verhaal vertelde kreeg ze veel reacties van jongeren die in hetzelfde schuitje zitten als zij. Sindsdien is ze druk bezig met het platform, intussen samen met Ilina. Het is veel werk en ze denken aan het oprichten van een stichting. Ook zoeken ze middelen om een en ander te financieren. Ze zijn ook blij met belangstelling van de kant van Young Volunteers. We hebben daarom ook gesproken over samenwerking. Demie en Ilina organiseren allerlei leuke events voor jongeren om elkaar te ontmoeten. De eerste events hebben al plaats gevonden. Het idee voor samenwerking is nu om een kerst-event samen te organiseren.

Dat is alvast afgesproken en we kijken wat we in de toekomst nog meer voor elkaar kunnen betekenen. Wordt vervolgd.

Kijk snel op www.never2bealone.nl