Nieuwe aanmeldingen dankzij de MaS Markt

De MaS Markt, een markt voor derde- en vierdejaars leerlingen die op zoek waren naar een maatschappelijke stage, was een succes. Na de opening stormde een grote groep jongeren de zaal van OSG Erasmus binnen, opzoek naar een leuke stageplek waar ze hun 15 tot 25 stage-uren kunnen gaan vervullen. Bij onze stand, gevuld met flyers en een laptop waarop foto’s werden afgebeeld stonden al snel veel jongeren om te vragen naar wat wij doen en waarmee zij kunnen helpen. De projecten Sportcarrousel Almelo en Wereld Winkel Wierden vielen in de smaak en de aanmeldingen stroomden binnen. Wat een fijn resultaat!

De uren van onze projecten kunnen nu worden gevuld met de stage-uren van onze nieuwe vrijwilligers. Wij kijken uit naar het verdere verloop!

Ben je niet aanwezig geweest op de MaS Markt, maar nog wel opzoek naar een maatschappelijke stage? Onze projectmedewerker Evelien helpt je graag verder! Mail jouw gegevens en/of vragen naar evelien@youngvolunteers.nl