Wereldwinkel Wierden zoekt (vooral ook jonge) helpers

De Wereldwinkel in Wierden is al jaren actief en heeft een winkel vol duurzame Fairtrade producten en producten met een Social Label: dat zijn producten gemaakt door mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt.
De winkel wordt gerund door vrijwilligers en dat is niet altijd makkelijk. Dus hoe meer vrijwilligers hoe liever. Daarom heeft de Wereldwinkel gevraagd of Young Volunteers daar een rol in kan spelen en jongeren kan werven om te gaan helpen. Dit kan voor korte of lange tijd en kan ook op verschillende manieren. Je kunt er in de winkel staan maar ook de website beheren of de facebookpagina. Maar bijvoorbeeld ook etalage inrichten en andere voorkomende klussen doen.
Young Volunteers gaat in elk geval praten met de mensen van de Wereldwinkel en kijken hoe we jonge mensen hiervoor enthousiast te maken.
Heb je alvast interesse? Mail dan naar info@youngvolunteers.nl