Jongeren voor Jongeren

Een mooie vacature voor jongeren, die we jullie niet willen onthouden

Jongeren voor jongeren

De Kindertelefoon zoekt jonge vrijwilligers (16-19 jaar) die hun tijd nuttig willen besteden door andere jongens en meiden te helpen bij het Peer to Peer project. Jongens en meiden van 16-19 jaar die zich goed kunnen verplaatsen in anderen en via de chat informatie, advies en ondersteuning bieden aan leeftijdsgenoten van 13-18 jaar. Je moet de Nederlandse taal goed beheersen en je moet een jaar willen aanblijven als vrijwilliger. Je krijgt een training on the job waarin je leert hoe je via de chat jongeren kan helpen. Je krijgt ondersteuning van ervaren vrijwilligers en beroepskrachten.

Tijdsinvestering: 1x per 2 weken van 17.30 uur tot 20.30 uur.

Je krijgt een onkostenvergoeding als je niet in bezit bent van een ov-studentenkaart.

De vacature staat op http://www.vrijwilligerswerktwenterand.nl/va/i2/15/315

Telefoonnummer Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand: 0546-481458